|
Moskal, Moskal, Moskal a prawda jest taka,że w tym sezonie wygraliśmy tylko...2 razy ! Na wyjeździe zwyciężyliśmy chyba z rok temu ( niech mnie ktoś poprawi bo już nie pamiętam ) a wygrane mecze remisowaliśmy w 90 minutach ! Takie są suche fakty. Ja rozumiem,że musimy płacić Smudzie ale miarka chyba się przebrała. Każdy mówił,że teraz już z górki bo najcięższych rywali mamy za sobą. Nonsens ! Ja wolę jak gramy w takim Poznaniu czy Warszawie bo na innych kartofliskach walimy głową w mur ! Zaraz czas na Podbeskidzie. Oczywiście,że tam też nie wygramy. Nawet się nie łudzę. Potem wyjazd do Gliwic...do lidera. Zamiast się piąć w tabeli będziemy walczyć z takim Lechem o utrzymanie. Jestem wściekły. Pierwszą polowe przesypiamy...w drugiej nie strzelamy nawet karnego... Widać,że bez Brożka nie istniejemy ,który jest coraz starszy i kontuzjowany. To przedstawia naszą obecną sytuacje. A ja się łudziłem po Śląsku,że w końcu nastąpią lepsze czasy...hehe jestem naiwny...
Aha. Uryga i Cywka powinni zostać zawieszeni do końca roku przynajmniej. Burliga powinien wrócić na prawą obronę. Głowacki coraz starszy. Guzmics słabo...Mączyński niewidoczny jak w kadrze. Guerrier jakiś nieskuteczny...Jankowski próbował ale strzału to on nie ma. Boguski jak to Boguski. Ogólnie brakuje Stilicia jak cholera.
Ostatnio edytowane przez DJ Hazel : 14.09.2015 o godz. 19:34.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|