|
Jak Cię Kazek broniłem i bronić będę (bo Wisły nie stać na kombinowanie z kolejnym trenerem), tak ....a nie rozumiem tej zachowawczości i obawy z wprowadzaniem młodych i stawianiem na partaczy pokroju Cywki czy Crivelllaro!! Przecież to co zrobił dzisiaj Cywka, to piłkarski kryminał! Nie dość, że facet gra do tyłu to jeszcze zagrywa do przeciwnika. Za coś takiego do końca rundy nie powinien murawy powąchać. O Crivellaro to już mi się nawet pisać nie chce...
Ja doprawdy nie dziwię się już, że tacy nasi młodzi i perspektywiczni zawodnicy, jak Przemek Lech, Tomek Zając czy Dominik Kościelniak stąd uciekli, skoro takie leszcze jak Cywka czy Crivellaro mają pewne wejście, bo ....a jakiś menago ich zaproponował. Opamiętajcie się do cholery! Z taką polityką Klub daleko nie zajdzie. Będzie wychowywał zawodników, z których inni będą korzystać, a my wciąż będziemy oglądać fajfocle jakichś leszczy .... wie skąd i przez kogo sprowadzonych! Doprawdy mniej by mnie ten mecz przegrany i punkty stracone bolały, gdyby błędy popełnili Kuczak, Marszalik czy Żemło, bo wiem że Oni by się na tych błędach chociaż coś uczyli.
|