Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2015, 08:48
Zmobilizowana na wyjazd? A wyjazd w Białymstoku 2:2 pamiętasz? Była zmobilizowana czy nie? A Legię 2:2 pamiętasz, a Pogoń pamiętasz? Twierdzisz, że remisy w tamtych "wygranych" meczach to kwestia braku mobilizacji? Bo ja twierdzę że przyczyn było wiele w każdym inne trener o dyskusjach na temat zwolnienia którego wspomniałeś, jeżeli był jedną z nich to w minimalnym stopniu. Więc bądź łaskaw nie warunkować kolejnej debilnej dyskusji wynikiem meczu.

Gdzie napisałem, że będę zadowolony z remisu? Ja jestem niezadowolony ze stawiania kolejnych ultimatów, przed każdym kolejnym meczem. Bo wynik meczu zależy od czynników w żaden sposób niezależnych od trenera, którego można oceniać po jakimś etapie nie za wyniki kolejnych meczów, a za rezultat tych wyników czyli pozycję w tabeli, sposób gry drużyny ilość kontuzji, atmosferę itd. A Ty wypisujesz brednie, a potem się tłumaczysz, że chciałeś zmobilizować, a wsadź sobie w d... taką mobilizację.

Taki był płacz, że nie wygrywamy, a tu nagle wystarczy wygrać jeden mecz z nie najsilniejszym przeciwnikiem i wskakujemy na pudło. Czy to czasem nie zasługa faktu że nie przegrywaliśmy? Więc okazuje się, że remisy które miały być pretekstem do zwolnienia Moskala wychodzą na dobre.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.09.2015 o godz. 09:17.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując