Wracam od przyjaciół do domu, zaglądam do netu i.. znowu ten co przegrać nie umie, nic nie pisze o polityce transferowej, ale za to lubuje się w ubliżaniu innym..
s1mone napisał(a): 
|
Zaczęło się od Twojego posta ze stwierdzeniem, że stwórca odebrał mi rozum - ja odpowiedziałem dokładnie tak samo, tylko bardziej dosadnie - nazwałem cię idiotą. Prowokujesz ad personam, a wziąć odpowiedzi w tym samym stylu na klatę nie potrafisz. Generalnie nieważne, widziałem już parę twoich kłótni tutaj i nie wiem czemu nie zaświeciła mi się lampka, żeby wcześniej sobie darować. Bywa i tak.
|
Potwierdzam, pisząc bardzo łagodnie, że odebrało ci rozum, skoro dobra praca, dająca MP i najlepszy wynik w pucharach od 9 lat, jak i środki zarobione w pucharach są dla ciebie niedostrzegalne. Potwierdzam, że jesteś "prostaczkiem", skoro nie widzisz swojego chamstwa, w swoim określeniu wobec mojej osoby, łamiącej regulamin tego forum (moja ocena jest, przypominam sporym eufemizmem). Potwierdzam też że nie potrafisz bez ubliżania w chamski sposób polemizować z kimś o innych poglądach, u ciebie widać to norma.
s1mone napisał(a): 
Taa, napiszesz to pewnie jeszcze ze sto razy. Prawda jest prozaiczna, nie masz żadnych argumentów na obronę swoich paranoi antyzachodnich, wyniki sportowe SV i RM w Wiśle były zaś więcej niż dobre, a te finansowe przyzwoite, nerwowe działania bossa przerywające projekt, MPSzkol. z Probierzem, Kulawikiem, oraz szkodnictwo JB, doprowadziły do kilku lat obniżki poziomu sportowego Wisły. Ufam, ze boss się czegoś od tamtego czasu nauczył, zwłaszcza te 5 porażek z rzędu i cała praca Smudy w Wiśle, który mówił coś o 3 okienkach transferowych, zapewne podobne bajki opowiadał Cupiałowi, że taniej zrobi lepszy wynik, ..no to zrobił ufam tak, ze BC już więcej na taki kit nabrać się nie da, a zanim będzie przerywał cudzą, więcej niż przyzwoitą pracę, kilka razy się wreszcie zastanowi, vide teraz ..plotki o próbie zwolnienia byłego asystenta RM, czyli aktualnego szkoleniowca Wisły, Kazia Moskala. Otóż Wisły nie stać głównie na zatrudnianie kilku trenerów jednocześnie, tak jak w jeszcze większym stopniu nie stać już jej na fanaberie bossa, przerywającego kolejne projekty. Wisła potrzebuje spokoju, konsekwentnego rozwoju, w którym i tak w końcu będzie musiała sięgnąć po zachodnich szkoleniowców, piłkarzy, czy dyr. sportowych, taka jest bowiem naturalna kolej rzeczy.
Ostatnio edytowane przez milosz : 13.09.2015 o godz. 02:26.
|