Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2015, 16:35
No, masz babo placek, stwierdziłem, że nie warto wspominać o IQ jednak i szybko wymazałem, ale nie wziąłem pod uwagę, że masz tu rozbity namiot.

Co to jest dla Ciebie ten mityczny profesjonalizm? Nazwisko zagranicznego pochodzenia?
Jak ten profesjonalizm się objawiał? Tym, że deale klepali po angielsku?

Ja podaje rzeczowe argumenty o tym jak wyglądała gra za Maskaanta (gównianie), jakie było pokłosie sprowadzenia 4 dziadków do teamu, który już wtedy opierał się głównie na starszych piłkarzach, a ty tylko w kółko sukces, wynik i profesjonalizm.

Valcx mógł ściągnąć innych piłkarzy. Ściągnął takich, że ani nie było LM, ani drużyny po przegranych eliminacjach, ani nawet kogo sprzdać za rozsądne pieniądze. To czy Cupiał zostawiał pieniądze z transferów w klubie czy nie jest nieistotne. Jakby goście byli kurami znoszącymi złote jaja to nadal by tu pracowali. Nawet Cupiał nie jest takim kretynem, żeby wyrzucać gości, którzy mu robią pieniądze.

Generalnie jakby Valcx był taki zajebisty jak twierdzisz, to by na te 4 transfery ściągnął 3 odpowiedników dzisiejszego Jovicia (tani, świetny piłarsko, perspektywiczny). No dobra, przesadziłem - ściągnąłby dwóch takich i dwa niewypały. Albo, kij, załóżmy, że miał wybitnego pecha, ściągnął jednego 'Jovicia' i trzy razy się pomylił!

Niestety on wcale taki super jak podpowiada Ci twoja ograniczona wyobraźnia wcale nie był i zamiast przysłowiowych Joviców jebnął 4x harakiri. Tyle w temacie )))
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.09.2015 o godz. 16:43.
Odpowiedz cytując