Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2015, 15:54
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nie moja wina, że jesteś IDIOTĄ
Nie moja wina, co z przykrością stwierdzam, że wychowałeś się w /.. / nie potrafisz bez ubliżania prezentować swoich wypocin, bo poglądami trudno to nazwać. Taki widać twój parszywy los, prostaczku (- tego nie wykropkuje bo na chamstwo czasem tak trzeba odpowiedzieć), współczuje.

Nie dziwi mnie też, że tylko ludzie o umysłach ameby (- jak wyżej) kwestionują sukcesy SV i RM w Wiśle Kraków.

- Wisła owszem miała szczęście przy wyjściu z grupy, ale miała pecha w końcówce ostatniego meczu w kw. do LM, owszem rywal był lepszy, ale wystarczyło kilka minut bez straty bramki w końcowej fazie meczu i byłaby LM i wówczas dopiero przeżyliby rozpacz zwolennicy PMSzkol. W sumie więc, suma szczęścia wynosi, zero.
- Piłka nożna to sport wymierny, wole zwycięstwo z Apoelem 1-0, gdzie rywal nie stworzył sobie ani jednej sytuacji bramkowej na R22, niż „optycznie” niby dobrą grę, w przegranych meczach z Levadią.
- Nikt nie twierdzi że nie można było sprowadzić piłkarze lepszych, zawsze można powiedzieć że coś można zrobić lepiej, ale to czego dokonali SV i RM z KM, to była więcej niż dobrze wykonana praca, ponad polską ligę i to dosłownie, o czym już pisałem wcześniej.
- SV nie dostał żadnego konkretnego budżetu, to bajki, Wisła musiał sprzedać Brożków, również wcześniej innych piłkarzy, aby za mniej niż połowę z tej kwoty zrobić LEPSZY WYNIK OD EKIPY POPRZEDNIEJ.

EDIT, co za dużo to /../, reszta niestety zostać powinna.
Ostatnio edytowane przez milosz : 12.09.2015 o godz. 17:50.
Odpowiedz cytując