|
Śmieszy mnie naiwna wiara, że Unia Europejska udzieli Polsce pomocy w przypadku wojny z Rosją... Widzę, że nie tylko rząd ale i zwykli obywatele nie uczą się na naszej bolesnej historii...
Przypomnę tylko, że byliśmy wielokrotnie zdradzani przez zachód w toku naszej historii i wiara, że coś się w tym zakresie zmieniło jest naiwnością, a wręcz skrajną głupotą!!!! Dobrym przykładem może być II wojna światowa... Gdyby cioty francuskie i brytyjskie ruszyły d.pe na początku września to wojna by się skończyłam w ciągu roku, a walcząca Polska nie dostała by noża w plecy od ruskich. Walczyliśmy dzielnie na wszystkich frontach II wojny światowej i w prezencie zdradzono nas w Jałcie!!!!! Walczyliśmy bohatersko w trakcie Powstania Warszawskiego i co? Alianci zostawili nas samym sobie ku uciesze Stalina...
Teraz po latach dowiadujemy się o "polskich obozach zakłady". Budżet świeci pustkami a my wypłacamy renty żydom!!! Teraz niemiecki polityk Martin Schulz przewodniczący Parlamentu Europejskiego grozi Polsce, Węgrom, Czechom i Słowakom użyciem siły, jeśli nie zgodzimy się na narzuconą nam liczbę imigrantów muzułmańskich! To się k.rwa w głowie nie mieści w jakich my czasach żyjemy...
A głosowanie na PO czy PSL po 8 latach ich (nie)rządów to jest jakaś skrajna głupota... Przy tej ilości afer i przekrętów, a w szczególności po ujawnieniu nagrań z sowy... to nie wiem co oni musieliby zrobić aby lemingi przestały na nich głosować?! Mało wam? to na odchodne będzie wisienka na torcie i ściągną nam do kraju rzesze muzułmanów, na których każdy POLAK będzie musiał pracować... a ci w ramach podziękowań będą zostawiać syf i smród... wystarczy zobaczyć niezależne filmiki na yt... jak bardzo ich przemarsz przez Europe ubogaca Europejczyków...
|