JEDREK76 napisał(a):

Nie siej bzdurnej propagandy! Ja o akcji dowiedziałem się właśnie z FP SKWK. Info zamieszczone 9 września godz. 3.55.
Niektórzy chyba muszą szukać na siłę "dziury w całym".
|
Nie szukam wcale "dziury w całym" ani nie sieje bzdurnej propagandy, wręcz jestem z grona "zwolenników" a nie "oponentów" SKWK jeżeli chodzi o ogół (protest itp.).
Masz rację- zwracam honor SKWK - jest informacja z 9 września, w sumie nawet ją widziałem tego dnia. Pytanie tylko dlaczego tylko jedna, czemu nie ma na forum osobnego tematu taki jak był z kapslami i czemu nie ma takiej mobilizacji- i wcale nie szukam dziury w całym, stwierdzam tylko fakt.
Ja jestem z grona osób, które wchodzą na wislakrakow.com, konta na twitterze nie mam, ale wchodzę na profile różnych wiślackich stron na tym portalu, wszelkie w miarę normalne konta na fb związane z Wisłą mam polubione, ale uwierz mi że znam osoby, dla których jedynym źródłem informacji jest forum, strona i fb SKWK.
Zadałem pytanie nie po to by siać ferment i dzielić ludzi, tylko zastanowiło mnie dlaczego Stowarzyszenie nie bierze aktywnie udziału w akcji i po cichu liczyłem że ktoś ma jakieś info o co chodzi.
Może być tysiące odpowiedzi, łącznie z takimi jak to że jeszcze liczą kapsle