Pierwszy raz się chyba z Drozdem zgodzę

.
Wszystko jest w naszych rękach i myślę że uda nam się wyszarpać ten awans. A styl w jakim to zrobimy? Gówno mnie to obchodzi dla mnie możemy w obu tych meczach (Szkocja, Irlandia) grać kompletną padakę (patrz wyjazd do Irlandii) byle tylko wynik końcowy był odpowiedni.
Pamiętam nastroje przed eliminacjami gdzie wielu mówiło, że jest to ciężka grupa i ja się z tym zgadzam. A brak awansu wcale mnie nie zdziwi. Nasza reprezentacja jest po prostu słaba. Połowa ludzi patrzy na kadrę przez pryzmat Lewandowskiego, Milika czy Krychowiaka zapominając jaką chujowizne mamy na innych pozycjach. Na ten moment mamy jednego w miarę ogranego skrzydłowego (Grosicki), nie mamy rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia, na lewej obronie musimy wystawiać nominalnego skrzydłowego, w środku obrony brakuje ogranego partnera dla Glika. Teraz jeszcze prawdopodobnie wypadł Piszczek i zostajemy bez PO bo jak widać Olkowski sobie nie radzi. Na dodatek w ogóle nie mamy zmienników, których wejście dałoby jakiś impuls do lepszej gry.
Nawałka jak na ten moment robi dobry wynik i nie widzę powodu aby wypominać mu styl drużyny. Nie jesteśmy Hiszpanią czy Niemcami żeby się zajmować takimi pierdołami. Kadra ma punktować i tyle. Końcowa ocena i tak przyjdzie dopiero po eliminacjach.