Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2015, 10:26
Karherop napisał(a):Wyświetl post
mówi to ten który rzuca tezy "przy braku KK i biletach po 10 zł na debry i Legie byłoby 120 tyś chętnych"

Dojdzie do tego, że za chwile "starego" Krakusa będę indokrynował dlaczego ludzie w Krakowie boją się chodzić na derby. Śmiech.

dalej wierzysz, że cena jest najwazniejsza w kwestii wypełnienia stadionu? powodzenia. Koniec tematu.

A z czym się kojarzy Termalika, Piast Gliwice, Korona czy Podbeskidzie? na nich też byłby komplet widzów? zabawne

Najtańsze bilety były nawet od 60 zł na C i G no i patrz. Frekwencja była nawet wyższa niż teraz.

Nie pochwalam takich cen, ale to obala argumenty, że najważniejsza jest cena. Patrz - aktualne ceny i frekwencja.

Karty są ważne. Oczywiście ich przedłużenie to problem NIE DO PRZESKOCZENIA. Równiez nie pochwalam faktu konieczności przedłużania kart kibica ale nadanie temu wydarzeniu tak ogromnej rangi jest żenujące.
Oczywiście że byłoby 120 000 chętnych, z sąsiednich województw by ściągali.

Indoktrynował dlaczego ktoś boi się chodzić na derby? A ktoś boi się chodzić? O czym Ty mówisz .

Nie wierzę tylko wiem. Ale sama cena nie wystarczy. To tak jak z ciastem, musi być i mąka i drożdże inaczej nie wyrośnie.

Gdyby nie było KK i ceny takie jak napisałem to oczywiście, że stadion byłby pełny i na Termalice i nawet na pucharze z trzecioligowcem.

Czyli nie było KK ale ceny najtańsze 60 i ludzi więcej niż dzisiaj, to mają znaczenie te KK czy nie? Czy gdyby wtedy bilety były po 30 to byłby komplet?

Nie chodzi o przedłużanie tylko o fakt ich istnienia. Wtedy wiele osób wyrobiło sobie KK na jeden mecz, przypuszczam że związane to było z grą o LM. Póki tamta KK była ważna to raz na czas taki kibic na stadionie się pojawiał. Ale żeby znowu wyrabiać kartę to za dużo stąd dziś osób które mają prawo wejść na stadion jet mniej i efekty widać. Ciekawy jestem ile jest na dzisiaj ważnych kart kibica. To by wiele wyjaśniło.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując