IncognitoTSW napisał(a):

W takim razie dalej czekam aż odszczekasz pieseczku.
Widzę, że na forum obracasz się jedynie w wąskim gronie towarzystwa wzajemnej adoracji i nie zauważasz, że to was reszta forum uważa za oszołomów, zresztą całkiem słusznie. Ostatnimi postami pokazałeś jak łatwo wytrącić Cię z równowagi, kompletnie zgubiłeś swoją zimną głowę i plujesz jadem jak Twoje wzorce. Nie potrafisz odpowiedzieć na żadne proste pytanie, kreujesz się na guru, wodza aparatczyków a tak naprawdę wszyscy się z Ciebie śmieją i wiele osób pyta mnie po co w ogóle dyskutuję z takim twardogłowym pajacem, o którym wszyscy wiedzą, że jest opłacanym trollem i dyskusja z nim nie ma żadnego sensu. A ja konsekwentnie odpowiadam, że bawi mnie do łez jak stary policjant bulwersuje się niczym nastolatek.
|
"Ostatnimi postami pokazałeś jak łatwo wytrącić Cię z równowagi, kompletnie zgubiłeś swoją zimną głowę i plujesz jadem jak Twoje wzorce"
"Nie potrafisz odpowiedzieć na żadne proste pytanie, kreujesz się na guru, wodza aparatczyków a tak naprawdę wszyscy się z Ciebie śmieją i wiele osób pyta mnie po co w ogóle dyskutuję z takim twardogłowym pajacem, o którym wszyscy wiedzą, że jest opłacanym trollem i dyskusja z nim nie ma żadnego sensu"
Korwinek się zagotował

. Wieszam następne trofeum.