Wyświetl pojedynczy post
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2015, 13:59
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Jak widzę kolega Incognito bardzo ciężko pracuje aby stać się takim samym ulubieńcem forum jak niesławnej pamięci sołtys. Podczas mojej krótkiej nieobecność pojawiły się jak widać nowe obszary aktywności naszego kolegi od Korwina, które zdają się poddawać w wątpliwość jego potencjał intelektualny. Tym niemniej, przez grzeczność, pozwolę się odnieść do postu kolegi skierowanego do mnie kilka dni temu:
1."A skąd wiesz, że (Putin) by nie był (świetnym prezydentem Polski)" pytanie ze strony kolegi Incognito
"Jeśli tak to nie bądźmy minimalistami, proponuję przeanalizować korzyści płynące dla Polski z ewentualnej prezydentury Hitlera albo Stalina" moja odpowiedź na postawioną przez kolegę propozycję analizy fascynującego go jak widać intelektualnie problemu.
Wnioski jakie z tej konwersacji wyciąga młodociany adept Korwina: retoryczne pytanie: "o post, w którym wymieniam i analizuję te (Putin prezydentem Polski) korzyści z tego płynące".
To tak jakby Kopaczowa pytająca: "skąd wiecie że JK nie doprowadzi w Polsce do dyktatury?" na propozycję przeanalizowania w taki razie tego "jak wygląda demokracja pod rządami PO?", odpowiedziała że "prosi o wypowiedź w której twierdziła że JK doprowadzi dyktatury, bo ona nigdy czegoś takiego nie powiedziała" A najśmieszniejsze że gość pisze jeszcze coś o logice .
Normalny człowiek widząc że napisał głupotę, przeprasza i poprawia swój błąd. Korwinista idzie w zaparte. Wydaje mu się że, wyćwiczony w codziennym przekładaniu bzdur wypowiadanych przez swojego idola z "korwińskiego" na polski, jest taki cwany. iż wystarczy mu wrzucić coś o logice aby ciemny lud to kupił. A "ciemny lud" ma ubaw po pachy z gościa który, przyciśnięty do muru, bredzi jak Piekarski na mękach.
Widzę, że długo szykowałeś się do odpowiedzi i zamiast konkretów wysmarowałeś kolejną bzdurę. Próbujesz wykręcić kota ogonem, niestety Ci nie idzie. Jestem otwarty na dalszą konwersację, gdy zacytujesz posty, na których się opierałeś snując swoje tezy i odpowiesz na zadane pytania.