Drozd napisał(a):

Usłyszeć od kłamcy i manipulanta, że jest się kłamcą to duży komplement. Dzięki...
Nie zmienia to jednak faktu, że dalej jesteś w butach POwkiego klakiera i propagandzisty Twoje opinie na jakikolwiek temat muszą być oceniane przez ten pryzmat, gratulacje...
|
Czy Ty nie widzisz jak się ośmieszasz? Wskazałeś konkretne sekundy, w których Kopacz stoi dupą do prezydenta. Wrzuciłem Ci screen, który pokazuje, że kłamiesz a Ty w odmętach szaleństwa bredzisz coś o klakierach i propagandzistach. Serio, nie chce mi się tłumaczyć, że nie popieram PO - mógłbyś w ostatnich wypowiedziach zauważyć jak się o premierzycy wypowiadam ale nie potrafisz tego zrobić.
Ale jako, że zarzucasz mi, że jestem kłamcą to jako reprezentant obozu niepodległościowego powinieneś teraz mi to kłamstwo udowodnić czarno na białym, czekam.
kerim1906 napisał(a):

Jeszcze na poważnie, Incognito akurat pokazałeś zdjęcie jak Duda odchodzi zniesmaczony co dobrze widać po jego minie, czekałem czekałem i się nie doczekałem
|
Pokazałem ten fragment, o którym Drozd pisał, że Kopacz stoi dupą do prezydenta. Też to tam widzisz?