kerim1906 napisał(a):

|
FraMat Nie wiem skąd wziąłeś ten ceremoniał że Prezydent żegna się z pozostałymi,ale jak już to zauważ że kopaczka nie czeka na nic tylko "żegna " się ostentacyjnie z dupkami z własnego rządu a Duda stoi jak c...j na weselu , jakby botoksycza chciała się strasznie żegnać to zaczyna od Prezydenta ( kobieta wyciąga rękę do mężczyzny) a nie liże sie z palantami z którymi widzi się na co dzień na cyrku objazdowym po "tym kraju" ( to cytat z botoksa, tak mówi o Polsce , dla niezorientowanych)
|
W protokole nie ma rozróżnienia na płeć.
Inicjatywę wyciągnięcia ręki ma osoba zajmująca wyższe stanowisko.
Najwyższą funkcję w Polsce pełni Prezydent. Premier jest czwarty.
Oczywiście, wszyscy zauważyli, że Kopacz nie czeka na podejście Prezydenta tylko sama się zegna z innymi.
To Prezydent powinien był wyjść z inicjatywą pożegnania, ale PEK mu to uniemożliwiła gdyż odwróciła się dupskiem i przywłaszczyła sobie jego pozycję jakby to ona w tej grupie była głową państwa a nie PAD, więc PAD odwrócił się i odszedł gdyż został w ten sposób obrażony.
Wydaje mi się, że PAD chciał dopełnić protokołu i chwilę czekał. Potem jak się okazało, że nie ma na co, z godnością odszedł. Tylko POprawna prasa przekręciła wagę zdarzeń, gdyż to Kopacz powinna zostać zbesztana za niezgodne z protokołem zachowanie, a nie PAD za to, że pokazał honor i godność i nie dał się zmanipulować.