IncognitoTSW napisał(a):

I jak zwykle skupiasz się na pierdołach kompletnie nie istotnych dla państwa.
Tak, Kopacz źle się zachowała ale czy Duda wyglądał na kogoś kto chce podać rękę? Ja tam nie widzę nigdzie, żeby ona od niego uciekała.
|
Tak, bo stał i czekał zwracając się w jej stronę, a ona uciekła odwracając się dupą i faktycznie byłaby to pierdoła gdyby propagandowe media nie wykorzystywały jej do oczerniania prezydenta.
Duda na moment odwrócił się bokiem bo ktoś do niego podszedł, ktoś z zewnątrz, a nie jego otoczenie. Natomiast Kopacz żegna się ze swoją świtą. Nie widzisz różnicy? Czy zwyczajnie brniesz bo nie jesteś w stanie przyznać, że manipulujesz tak jak tvn.
Jaki stronniczy ekspert? Napisał Ci, że Kopacz nie powinna się odwracać? Czy masz problemy z czytaniem. Skoro się odwróciła to prezydent poczekał chwilę. Ile? Wystarczająco długo żeby Kopacz zdążyła pożegnać połowę swojej świty i odszedł. Moim zdaniem i tak za długo czekał bo widać, że tej już brakowało rąk do ściskania żeby tylko móc dalej stać dupą...
Zresztą co ja tłumaczę wklejasz opinię eksperta i nie potrafisz jej zrozumieć to mnie się tym bardziej nie uda...
IncognitoTSW napisał(a):

I to powinno zakończyć dyskusję. Ona mu dała okazję a on z niej skorzystał.
|
Nie nie kolego, ona zachowała się po chamsku, a prezydent parlamentarnie nie ma tu żadnej równośc