Wyświetl pojedynczy post
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2015, 12:08
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
1. Jeśli tak to nie bądźmy minimalistami, proponuję przeanalizować korzyści płynące dla Polski z ewentualnej prezydentury Hitlera albo Stalina. Ty analizuj a my będziemy podziwiać bystrość i błyskotliwość młodych adeptów Korwina.
Zawsze rozbawiają mnie do łez te wysiłki młodych krowinowców którzy, po kolejnym pokazie bezsensownego bełkotu ze strony swojego idola, próbują w pocie czoła dowodzić że wódz nie powiedział tego co powiedział . Próbuj dziecię, a my będziemy grilować, dbając o to aby równo przypiekły się oba boczki.
2. "Co masz na myśli mówiąc wolny dostęp?" post numer 33432. Szkoda że nie pamiętasz co piszesz.
3. Jak widać młody korwinista nie wytrzymuje ciśnienia zebranych w kupę absurdów, głoszonych przez ugrupowanie do którego się odwołuje, i postanawia uciec w banał. Słabiuuutko.
4. Patrz punkt 2 powyżej.
5. Patrz punkt 3 powyżej.
1. Ty przeanalizuj, skoro takie wnioski wysuwasz. Możesz też zacytować gdzie pisałem o korzyściach płynących dla Polski z ewentualnej prezydentury Putina.
2. Spytałem co to znaczy według Ciebie "wolny dostęp" i dalej nie uzyskałem odpowiedzi. Piszesz tylko do czego ten wolny dostęp ale dalej nie zrozumiałeś pytania i nie napisałeś co znaczy "wolny" według Ciebie. Nie przypominam sobie wypowiedzi (nie postu na forum) JKM o wolnym dostępie do narkotyków. Czytaj uważnie.
3. Coś jeszcze chcesz dodać merytorycznego?
4. I gdzie ta prośba?
5. Jąkanie się bywa oznaką niewytrzymywania ciśnienia i stresu.

a tak w kontekście prywatyzacji zakładów państwowych.
http://www.money.pl/gielda/wiadomosc...0,1891515.html