Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2015, 11:30
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
ad.1 A skąd wiesz, że by nie był? Jagiełło też nie był Polakiem, ba - nie był nawet katolikiem. Chyba nie zrozumiałeś tej wypowiedzi jako dosłowne proponowanie Putinowi rządzenia w Polsce albo stosowanie tych samych metod co w Rosji?
ad.2
Nie przypominam sobie zatem wypowiedzi o wolnym dostępie.
3. Co do fragmentu "jak rozumiem" to nie wiem co wy tam na komendzie zażywacie ale odstaw na chwilę.
4. Zacytuj fragment, w którym prosiłem.
5. Jąkasz się.
1. Jeśli tak to nie bądźmy minimalistami, proponuję przeanalizować korzyści płynące dla Polski z ewentualnej prezydentury Hitlera albo Stalina. Ty analizuj a my będziemy podziwiać bystrość i błyskotliwość młodych adeptów Korwina.
Zawsze rozbawiają mnie do łez te wysiłki młodych krowinowców którzy, po kolejnym pokazie bezsensownego bełkotu ze strony swojego idola, próbują w pocie czoła dowodzić że wódz nie powiedział tego co powiedział . Próbuj dziecię, a my będziemy grilować, dbając o to aby równo przypiekły się oba boczki.
2. "Co masz na myśli mówiąc wolny dostęp?" post numer 33432. Szkoda że nie pamiętasz co piszesz.
3. Jak widać młody korwinista nie wytrzymuje ciśnienia zebranych w kupę absurdów, głoszonych przez ugrupowanie do którego się odwołuje, i postanawia uciec w banał. Słabiuuutko.
4. Patrz punkt 2 powyżej.
5. Patrz punkt 3 powyżej.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 01.09.2015 o godz. 11:33.