Drozd napisał(a):

|
Dobra, dobra wklej mi przykład ultimatum dla Probierza na pierwsze trzy mecze takie jakie słyszał Moskal to Ci przyznam rację.
|
Drozd napisał(a):

|
A o wycieczce po dymisję zapowiadanej w GK nie muszę wspominać i o punktach w Szczecinie na wagę posady.
|
Napisałeś, że Moskala zwalniano po 3 kolejce. Mecz z Pogonią był w 6 w dodatku po pucharowej porażce z Ruchem. Czyli w końcu kiedy stawiano Moskalowi ultimatum?
Drozd napisał(a):

|
Jak Probierz przegrywał u siebie z przeciętniakami to czemu się dziwisz. Podstawy do płaczu w prasie były uzasadnione. A teraz co uzasadniało wieszczenie dymisji, remisy z potentatami ligi czy w derbach na wyjeździe? Jeżeli nie widzisz różnicy to Twój problem...
|
Czy ja napisałem gdziekolwiek, że się dziwię że go zwalniano (Probierza)? A czy ja zamierzam tu uzasadniać stawianie ultimatum Moskalowi?
Odlatujesz Panie Kolego.
Drozd napisał(a):

|
Pokaż mi dyskusję o zwolnieniu Probierza kiedy na początku kolejnego sezonu zanotował start 2 zwycięstwa, remis i 2 porażki z gwiazdą Maorem "który robi różnicę" Meliksonem w składzie. Piłkarze go zwalniali, a forumowi eksperci i dziennikarzyny jakoś nie widziały jego winy w kompromitujących wynikach. Zupełnie odwrotnie niż dzisiaj.
|
i
Twoja odpowiedź:
Drozd napisał(a):

|
Jak Probierz przegrywał u siebie z przeciętniakami to czemu się dziwisz. Podstawy do płaczu w prasie były uzasadnione.
|
Czyli własną tezę bardzo ładnie sam obaliłeś