Karherop napisał(a):

LOL
w sezonie 12/13 zaczynano ligę 19 sierpnia , a teraz 17 lipca . Przypadek? Nie sądze. 
Zamiast przyznać rację za chwile będziesz się upierał, że w sierpniu 2012 roku była lepsza pogoda, niż w lipcu 2015. Na upały też można w dużej mierze zwalić gorsze samopoczucie kibiców i dziennikarzy!
|
Dobra, dobra wklej mi przykład ultimatum dla Probierza na pierwsze trzy mecze takie jakie słyszał Moskal to Ci przyznam rację. Teksty w wyborczej na tydzień przed rzeczywistym zwolnieniem nie robią na mnie wrażenia.
A Twoje twierdzenie ze skład za Probierza można porównać do aktualnego świadczy jednoznacznie...
szprotson napisał(a):

Ciekawy masz punkt widzenia, widze ze nie wiesz ze czasem formy mozna nie mieć, no ale rozmowa dalsza nie ma sensu. Statystyki jasno i wyraźnie pokazują kto i jak grał kto strzelał i asystował.
Zapomniales tylko ze MM po tym jak chciał zostać polakiem grał suche buły i symulował kontuzje.
|
Rozmawiamy o trenerach i potencjale drużyn którymi dysponowali, a MM i SS porównywani są jedynie jako liderzy. Zatem statystyka obu którą wklepałeś o niczym nie mówi, wrzuć statystykę obu pod batutą Probierza i Moskala to będzie trafniej choć tak jak mówiłem Stilic przyszedł do nas tylko dlatego, że był tu Smuda i jak Smudy brakło to się płaczek obraził i nie trafiał do pustaka, albo sabotował bramkowe akcje.