Cytat:
Prawicowcy mają za to zasady , widać to po tych co są już w 5tej partii albo mają drugą czy trzecią żonę i płacą alimenty. Albo taki Kaziu Marcinkiewicz ,który zostawił żonę i znalazł sobie młodszą dupę (teraz się chyba z nią rozwodzi) . Nie rozśmieszaj mnie ,że takiemu Kurskiemu czy Czarneckiemu chodzi o jakieś wartości czy ideały ,byle się załapać na jakąś listę i tyle.
Co do wartości to założę się ,że ateista jest człowiekiem bardziej moralnym od Katola który chodzi co niedziele do kościółka ,a na co dzień to by "bliźniego" utopił w łyżce wody.
Miller wyzywał Palikota ? A co robi POPIS od 2005 roku ? Mieli stworzyć koalicję a niszczą ten kraj w jałowych sporach od 10 lat. Dziwne ,że ich te prawicowe wartości nie połączyły
|
Ja pisałem o prawicy a nie o Kurskim, Marcinkiewiczu czy Kukizie. Wiadomo też, że prawy człowiek zawsze może zejść na złą drogę, kasa i władza zmienia ludzi. I stąd własnie te wyskoki Winnickiego, Bosaka czy Giertycha.
Cytat:
|
Tak z ciekawości zapytam ? jaką funkcję w nowym rządzie będzie pełniła Pawłowicz? uchyl rąbka tajemnicy, skup się lepiej na lewakopalikotach bo asik szaleje , trzeba go powstrzymać a Ty masz taki dar przekonywania
|
Pewnie funkcję pośmiewiska. Nie pitol mi tutaj czym się mam zajmować bo nie jestem jakimś ćwokiem żebym się słuchał ciebie czy kogoś innego. Tym się różnimy. Ty idziesz całe życie po linii partii. Ja popierałem RN ale jak widzę jak się sprzedali jego liderzy to się z dystansem przyglądam na tę inicjatywę i nie popieram Winnickiego czy Bosaka. Tego własnie w Polsce brakuje. Poprzywiązywaliście się do tych swoich partii i polityków jak psy do budy i trwacie przy tym 26 lat. Oszukują, kradną, plują wam w twarz a wy udajecie, że deszcz pada. Każdy normalny człowiek powinien dać karnego kutasa pani Krysi za jej zachowanie a nie jej bronić. To jest problem, że jak "swój" odpierdala to się przymyka oczy. I od tego się zaczyna patologia cała.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.