|
Debile z innego punktu widzenia. Oczywiście celem każdej partii, polityka powinno być aby przeforsować swoje pomysły skoro uważa je za słuszne ale ja pisałem o tym, że to debile w tym sensie, że im łatwiej się porozumieć bo w życiu są głupcami i degeneratami. Takim jest łatwiej bo nie mają nic do stracenia, nie mają żadnych wartości ani honoru. Jak taki Palikot mówi, że by za Polskę nie walczył, czy mówią, że polskość to nienormalnosć itp to jakie oni wartości mają? Oni sobie mogą jednego dnia matki wyzywać a drugiego się dogadają i będą razem działać.
Jeśli uważasz, że to jest ok to Twój problem.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|