|
Co no i? No i napisałem prawdę. Tak niestety jest bo lewaki to debile i zawsze się dogadają. Jak im nawet brudasy plują w twarz, zabijają ich na zachodzie a oni nadal "więcej przywilejów, więcej socjalu dla nich, może źle ich traktowaliśmy?". Nie rozumiem Twojego żalu do mojej wypowiedzi. Sam bym z chęcią głosował na PiS gdyby nie byli socjalistami. Jeszcze zobaczę w październiku co z tego wyjdzie ale na dzień dzisiejszy głosowanie na jakichś Kukizów odpada, KNP to jest to samo co UPR czyli sieroty po Korwinie, zostaje KORWIN, który też dla mnie nie jest ideałem. A więc może też po przemyśleniu pozostanie tylko głosować na PiS, to socjaliści i prozydowska, proeuropejska partia ale lepsze to niż PO, lewaki lub kolejna odsłona Palikota czyli partia Kukiza. Może jeszcze Braun coś ogarnie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|