|
Chciałbym żeby ten pociąg należał do Rosji i żebyśmy tak im go oddali jak oni nam wrak Tupolewa.
Pawłowicz jest tak głupia, że najpierw mówi, że w latach 60-tych ją uczono, że pisze się wziąść a na potwierdzenie wkleja screena ze słownika z lat do 1927 gdzie jest napisane "wziąć DAWNIEJ też wziąść". Jak więc jej uczyli w latach 60-tych, że pisze się wziąść? Nie wiem. Tak jak pisałem, tępa baba, której bycie PiSowcem przesłania myślenie. Ona uważa, że jest lepsza, że zaraz będzie rządziła Polską a wszyscy inni to lemingi, ruski, hejterzy, debile itd. Typowy przykład leminga PiSowskiego
Kukiz, w sumie trzeba mu oddać, że jak na razie to wiele się mówi o tym, że na jego listach są POwcy, PiSowcy, Palikoty, lewaki ogólnie ale jakoś nie słyszałem po tych zarzutach aby ktoś podał jakieś konkretne nazwisko, konkretny przypadek. Oprócz Liroya, który coś tam się z Palikotami wąchał i jest lewy ale w żadnej partii czy strukturach nie był więc jego jedyny minus to znajomości i poglądy ale nie przynależność i tworzenie starego systemu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|