Yyyyy, dziś zagrał rewelacyjnie?
Masz na myśli zrobienie głupiego wolnego z którego padła bramka, to że rzadziej się podłączał do ofensywy niż w poprzednich meczach, czy może to że właśnie jego stroną głównie atakował Śląsk?
Ja uważam go za świetnego grajka, lepszego od Burligi, ale akurat w tym meczu Burliga wyglądał o wiele soldniej. Jović w porównaniu do swoich poprzednich występów zagrał po prostu słabiutko i tyle

Ani w ofensywie go nie było pełno (jak w paru poprzednich meczach), a w defensywie jego stroną głównie Śląsk chodził + głupi faul po którym padła bramka.
Jeśli szukasz kogoś jebniętego to popatrz w lustro ziomuś.
Już nie jeden mnie tu wyśmiewał. A to za narzekanie, że Boguski nie wyszedł w 1 składzie, a to za to, że się wkurzałem czemu Jankes nie gra. Jak Moskal wreszcie raczył ustawić skład tak jak ja chciałem, żeby wyglądał to dziwnym trafem zaczęliśmy grać w piłkę!
No i też się ciskałem czemu nie wpuszczał zwalniającego tempo Popovicia przy korzystnym rezultacie tylko chaotyka Cywkę jak pasowało uspokoić grę.
Fajnie, że wreszcie zrobił coś logicznego, chwali mu się

))
Piał nie będę, zagraliśmy świetny mecz, tylko teraz należy do podtrzymać z teoretycznie słabszymi drużynami.
A dziś świętujemy

)))