Nie wiem czy to prawdziwe wpisy Pawłowicz, czy jakieś fejki ale ta kobitka mi się kojarzy z takim chamstwem. Widziałem gdzieś też jej inna wypowiedź, już nie pamiętam o co chodziło ale ewidentnie widać, że złapała wiatr w żagle i już żyje tym, że to jej PARTIA, właściwie to ONA będzie RZĄDZIŁA Polską!
Nie dla takich ludzi w polityce, im własne ego przesłania rozum, dla nich ważniejsze są ich ambicje, ich partie niż dobro Polski. I na tak samo wygląda sprawa z Winnickim, Bosakiem i kilkoma innymi osobami z RN. Ja sam byłem zwolennikiem połączenia sił antysystemowców ale to co się przez te kilka miesięcy stało z Kukizem to dobrze nie rokuje. Od początku miałem do niego zastrzeżenia bo jak kogoś chwali Wojewódzki, Schetyna to "wiedz, że cos się dzieje" ale to co wyszło dalej to tylko pokazuje, że człowiek nie ma pojęcia o polityce.
Tworzy listy na ostatnią chwilę - i na prawdę ludzie będziecie głosować na osoby, których nie znacie, które się w polityce nie sprawdziły? Przecież to jest najkrótsza droga do tego żeby taka partia zaraz po wejściu do sejmu się rozwaliła - brak sprawdzonych ludzi. Po drugie ideologia, zbiera ludzie od lewa do prawa, i znowu przez to ta partia szybko się rozpadnie. Po trzecie brak programu, z czym do ludzi? Mam głosować na JOW, które swoją droga są przechujowym rozwiązaniem? Teraz Kukiz ma chociaż szanse zdobyć 5 czy 15% i dużą liczbę posłów w sejmie a w JOWach? Mógłby tylko o tym pomarzyć. Referendum, karze ludziom głosować za JOWami a nawet nie rozwija tematu, że pytanie jest postawione zbyt ogólnie, że nie ma pytania o szczegóły jak dokładnie ta ordynacja miałaby wyglądać. Gościu robi ludziom wodę z mózgu, kolejny Palikot, który coś tam powiedział, pokrzyczał, miał swoje 5 minut w mediach, teraz na tej famie wejdzie do rządu i przez 4 lata będzie dokładał swoja łapę do niszczenia Polski.
Liroy:
http://polska.newsweek.pl/liroy-dla-...79952,1,1.html
Przeczytałem po łebkach ten artykuł. Tak jak napisał Gwiaździsty, typowy lewak. Mniej więcej z wywiadu można wyczytać coś takiego: nienawidzę PiSu, religia w szkołach? Absurd bo księża na tym zarabiają, mama mnie oszukała w sprawie wiary (religii), miała być ona bezinteresowna. Głosowałem na PO ale mnie oszukali ...... A za chwilę: Palikot to spoko kolezka, człowiek czynu (ten sam Palikot, który wyszedł z PO hehe). Marihuana jest super. Dajcie ludziom darmowy internet.
Śmieszny człowiek i tyle. Wielce bystry a się dął w chuja zrobić Palikotowi i mu ufał, śmiech na sali. Takich właśnie ludzi trzeba z polityki wyjebać bo jak ktoś nie widzi, że się go w dupala wali to nie będzie widział jak jego koleżcy z wielkiej polityki Polskę wywalą w dupę.
Jak ktoś daje się nabierać na Palikota, Gowina, Stonogę, Kukiza i ludzi z RN startujących z Kukizem (chociaż ci jeszcze mają konto czyste, zobaczymy jak dalej się to potoczy) itd to jest debilem.