Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2015, 20:15
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Czyli nie oglądasz rezerw ani tym bardziej meczów juniorów? W takim razie na jakiej podstawie pokładasz nadzieje w naszej młodzieży (wymieniając konkretne nazwiska) i dlaczego na przykład Handzlik "osobiście Cię nie przekonuje"?
Gdzie napisałem że nie oglądam? Plewkę obserwowałem kupę lat, gdy mieszkałem jeszcze w Libiążu.Niektóre mecze rezerw o ile wiesz lub nie, można oglądać na małopolska.tv i widziałem już dziesiątki razy naszych juniorów w akcji. Zdarzyło mi się też ich widzieć kilka razy na żywo, choćby w sparingach dorosłej drużyny czy to w Oświęcimiu czy Kalwarii. A Handzik to żyła który owszem, nieźle operuje piłką ale woli zrobić kółeczko niż podać. Poza tym fizycznie wiele mu brakuje do wybicia się w seniorskiej piłce. Najbardziej dramatyczny jest fakt że dopiero od tego roku wchodzą zajęcia na siłowni dla 16-latków w Akademii TS Wisła. I później się dziwić, że np Czekaj się rozkracza co 3 miesiące. Parę jednostek jednak jak Żemło, Marszalik czy Mordec nie wyglądają jednak w tym aspekcie najgorzej prezentując przy tym jakiś poziom piłkarski.