63.5 Kg napisał(a):

Zastanawiam się skad każdy tak dobrze zna sytuacje finansowoa(obecna! )klubu...
Klub od dobrych paru miesięcy wychodzi na prosto co slychac i widać z roznych zrodel...
Wiele osob potwierdza ze Wisle już naprawdę nie dużo brakuje żeby wyjść na bilans "0"
A tutaj jak tylko pojawi się jakiś piłkarz to znawcy forum już się wypoiwdaja ze nas nie stać...
I tak samo Ci sami znawcy pisali ze nie stać Nas na Cywke,Cierzniaka czy Mączyńskiego a o dziwo obaj sa w Wisle i za darmo nie graja za darmo...
A i pisanie ze nie mamy na kontrakt dla gościa 50 czy 60 tys euro rocznie to bzdura...
|
Popatrz na to tak:
1. Wisla jest mocno zadłużona. Nawet kompletnie nie licząc długu TF.
2. Nie bilansuje się. Sam to napisałeś. Czyli przynosi stratę - powiększa dług.
3. Nie ma uregulowanych płac.
4. Sugerujesz, żeby JESZCZE bez problemu było nas stać na gościa miesięcznie 20 000 PLN.
Nie zakładam, że to się nie stanie i bardzo bym chciał takiego/jakiegokolwiek napastnika. Ale sam przeczytaj moje punkty, i zobacz, że coś się tu nie klei, tym bardziej, że z frekwencją i sponsorami też jest krucho.
Mąka i reszta nie grają za free,, ale z płac zeszło wielu innych. M. in. Stilić. A było mówione też, że kasa z Cierzniaka/Mąki(?) miała iść na napastnika.
cudlaty napisał(a):

A ja z tego co ja wiem, to Stępiński nie przyjął propozycji Wisły, nie z powodów finansowych a dlatego, że ojciec z jego managerem zadecydowali, ze w Ruchu będzie miał większe szanse grać. Chodziło im o możliwość wypromowania się i rozwoju, wg nich oczywiście.
Tylu znawców na tym forum, sami zorientowani we wszystkim a o tym co ja piszę było jak wół powiedziane w trakcie transmisji meczy w pucharze Polski. Ludzie przestańcie cały czas gdybać i powtarzać brednie tylko sprawdzajcie gdzieś te swoje rewelacja. to samo dotyczy kwestii nowego napastnika i sytuacji finansowej Wisły.
pozdrawiam normalnych
|
Panie normalny, proponuję oddech. To, że Wisła dała za mało (może tak chciała) to są słowa Stępińskiego z wywiadu video.
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...ideo,id,t.html