Wyświetl pojedynczy post
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2015, 11:31
Babba napisał(a):Wyświetl post
Omg...powtórka nie pokazuje całości akcji. Zapewne Stilic widział jak strzelec gola dobiega z prawej i wiedział gdzie ma zagrać. Mógł też go usłyszeć..w końcu się komunikują na boisku.
Durne deprecjonowanie akcji gościa,który ma bardzo dobry przegląd pola i wystarczy mu ułamek sekundy by przeczytać grę i podjąć dezycję. Gościa,który niekonwencjonalnie asystował nieraz.
I po raz kolejny..jakby Stilic chciał strzelać to by nie puknął lekko piłki.
Oczywiście, że mógł słyszeć ale ustalenie dokładnej pozycji tylko na słuch. Musiałby mieć wyższy stan świadomości. Ja go nie deprecjonuje ale też jestem realistą. Stillic owszem ma wiele świetnych bramek i asyst na koncie Jednak tym razem moim zdaniem zadziałam przypadek. Chciał strzelić ale mu nie wyszło. Może w zamierzeniu miał to być mocny strzał ale źle mu się ułożyła stopa. W akcjach w pełnym biegu zdarza się najlepszym,

Babba napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem,że Apoel to kiepska,pasterska drużyna?.
Oczywiście, że nie. Jednak nie jest to żaden europejski top. W rankingu krajowym UEFA zajmują pozycje przed nami i mają na chwile obecną tylko jedną drużynę w pucharach. Ambicja Stillica kiedyś to była Bundesliga, wspominał nawet w wywiadach że chciałby tam grać. Dziś APOEL to nie ta sama drużyna z którą odpadliśmy z LM. Poszedł tam dla kasy a nie piłkarskiego poziomu. No i do tego pewność, że będzie grał o ile zdrowie tylko dopisze czego z całego serca mu życzę.
Odpowiedz cytując