Babba napisał(a):

Omg...powtórka nie pokazuje całości akcji. Zapewne Stilic widział jak strzelec gola dobiega z prawej i wiedział gdzie ma zagrać. Mógł też go usłyszeć..w końcu się komunikują na boisku.
Durne deprecjonowanie akcji gościa,który ma bardzo dobry przegląd pola i wystarczy mu ułamek sekundy by przeczytać grę i podjąć dezycję. Gościa,który niekonwencjonalnie asystował nieraz.
I po raz kolejny..jakby Stilic chciał strzelać to by nie puknął lekko piłki.
|
Oczywiście, że mógł słyszeć ale ustalenie dokładnej pozycji tylko na słuch. Musiałby mieć wyższy stan świadomości. Ja go nie deprecjonuje ale też jestem realistą. Stillic owszem ma wiele świetnych bramek i asyst na koncie Jednak tym razem moim zdaniem zadziałam przypadek. Chciał strzelić ale mu nie wyszło. Może w zamierzeniu miał to być mocny strzał ale źle mu się ułożyła stopa. W akcjach w pełnym biegu zdarza się najlepszym,
Babba napisał(a):

|
Rozumiem,że Apoel to kiepska,pasterska drużyna?.
|
Oczywiście, że nie. Jednak nie jest to żaden europejski top. W rankingu krajowym UEFA zajmują pozycje przed nami i mają na chwile obecną tylko jedną drużynę w pucharach. Ambicja Stillica kiedyś to była Bundesliga, wspominał nawet w wywiadach że chciałby tam grać. Dziś APOEL to nie ta sama drużyna z którą odpadliśmy z LM. Poszedł tam dla kasy a nie piłkarskiego poziomu. No i do tego pewność, że będzie grał o ile zdrowie tylko dopisze czego z całego serca mu życzę.