Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2015, 13:18
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
W jakim zaślepieniu? Burliga jest przed Przybeckim, ten wkłada nogę między nogi Burligi, nie dotyka piłki. Obaj upadają po przypadkowym kontakcie. Nikt tu nikogo nie fauluje - gra powinna toczyć się dalej.

Kazimierz Moskal to człowiek wielce zasłużony dla Wisły - możesz mieć o nim jako o trenerze kiepskie zdanie, nie musisz jednak kpić z niego i wymyślać durnych przezwisk łajzo.
oglądałem teraz tą powtórke kilkanascie razy. Czy był faul czy nie było ?
hmm
Burliga wg.mnie gdy czuł ze Przybecki moze mu przebiec pod lewa reka zastawia mu droge do piłki, ten próbuje wsadzić gdzieś tam nogę, i zobaczcie ze trafia w prawą noge (okolice achillesa) Burligi po czym traci kontrole nad ciałem i pada na ryj. Burliga najpierw chyba ma styk z kopia Koseckiego dopiero potem dotyka piłki badz nie dotyka jej w ogóle, ale cały czas jego wzrok skierowany jest na piłke nie przeciwnika.
No ale o tym że sędzie jest dziwny mozna sie było zorientowac jak Glowacki wybił piłke prawa nogą a lewa kogoś tam zachaczyła to mu faul na rogu szesnastki gwizdnął.
Jeśli bawimy się w taką skrupulatnośc to tydzień temu Guerriera Maric faulował na karnego....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno