Wyświetl pojedynczy post
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2015, 20:09
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Temat zwolnienia trenera podjęła Rada nadzorcza, a nie forumowicze. Jeśli nie mają kasy to nawet nie planowaliby takich ruchów, chyba że I trenerem mają zamiar zrobić Broniszewskiego, Marca lub Kmiecika (!) .

Remis remisem, ale Wisła zaprezentowała się dzisiaj momentami bardzo fatalnie. Gdyby nie Cierzniak poleglibyśmy z kretesem, a i już nie wspominając, że jedyny wygrany mecz w tej rundzie nam facet wybronił.

Jeśli schemat spotkań się powtarza, czyli strzelamy bramkę, cofamy się i tracimy prowadzenie w końcówce to wnioski są tylko jedne. Drużyna ma problem, nad którym nasz trener nie potrafi zapanować. I skandowanie nie rusz Kazika bo zginiesz nic tu nie zmieni
Sam nie byłem zwolennikiem zatrudniania Moskala, ale z czasem przekonałem się do stylu w jakim Wisła gra. Wiadomo, w....iam się frajerstwem z końcówek meczów, ale też trzeźwo myślę. W tej chwili nie stać nas na innego, porządnego trenera, a te plotki o Ivanie Jovanoviciu, które siała GK już w ogóle mnie śmieszą. Dlatego myślę, że jeśli dojdzie do zwolnienia Moskala, trenerem zostanie rzeczywiście Broniszewski, a wtedy się przekonamy co jest gorsze.