IncognitoTSW napisał(a):

1. Dyskusja się skończyła bo mi się znudziło czekanie na rozwiązanie, której zaproponuje "ekspert". Czego nie zrozumiałeś?
2. Chcę przez okres przejściowy spłacić resztę emerytur z oszczędności i prywatyzacji oraz "solidarnościowych" składek pracujących i tyle. Docelowo likwidacja ZUS i całej kosztownej machiny, same prywatne fundusze emerytalne. Pomysł jak pomysł, ani nowy ani w zasadzie mój bo w podobnym tonie mówi choćby Sadowski czy Gwiazdowski, lepszy niż żaden a na razie taki zaprezentowałeś i nie dorabiaj sobie ideologii.
3. Jak rozwiązać problem prościej? Odpowiesz? Nie odpowiesz, będziesz się zasłaniał partyjnymi gadkami. Bla, bla. I taki to sens dyskusji z Tobą.
|
ad1. No popatrz a pierwotnie zakończenie dyskusji tłumaczyłeś tak: "
W takim razie kończę "dyskusję" albo inaczej "przesłuchanie", prowadzone być może przez policjanta albo innego funkcjonariusz."
ad2 i 3. Nie jestem małostkowy, nie mam zamiaru obrażać się jak dziewica orlańska. Jeśli chcesz dyskutować ze mną o systemie emerytalnym rzuć okiem na post numer 33291 a w szczególności na to: "
Jeśli ktokolwiek ma ochotę na dalszą dyskusję na temat systemu ubezpieczeń i jego reformy pozostaję do dyspozycji. Oczekuję jednak że punktem wyjścia będzie odniesienie się do cytatu zamieszczonego powyżej" . Potwierdzam że pozostaję do dyspozycji.