fialo napisał(a):

Chłopie sprawdź sobie kalendarz. Mamy 2015 rok, a nie 2003 kiedy ruchalismy wszystkich jak leci. Jesteśmy ligowym, w porywach, średniakiem. Legia, Amica, Jagiellonia, Piast, żydy, Śląsk, Lechia, Pogoń mają lepszą i szerszą kadrę na papierze i to jest fakt właśnie. My jesteśmy kadrowo na poziomie Górnika Łęczna i Podbeskidzia i właśnie takie wyniki osiąga Moskal. Nie lepsze, nie gorsze. Podbeskidzie od wielkiego dzwonu wygra czasem z kimś lepszym tak jak my jebnęliśmy Amicę, dodatkowo mając ich rozbitych po nieudanych el. LM w najlepszym możliwym momencie. Nie mówię juz o absurdalnym stwierdzeniu, że jesteśmy lepsi finansowo Gościu z całej ligii tylko Wisła nie płaci na czas, a Ty pieprzysz, że jesteśmy lepsi finansowo od kogoś. Finansowo, to lepsza jest od nas nawet LKS Nieciecza.
Jeżeli mamy czegoś oczekiwać od Moskala, to dajmy mu piłkarzy a nie paralityków i nieudaczników w stylu wyżej wymienionych. Są przeraźliwie słabi i szacunek dla Moskala, że z tych słabych, podstarzałych "piłkarzy" jest w stanie coś wycisnąć.
A czemu apeluje tutaj? Bo tutaj jest baaaardzo wiele gości, którym się rozgrzewa klawiatura podczas meczów u siebie, mają bardzo wiele krytycznych uwag, a siedzą przed monitorami i grosza na Wisłę nie dają, a im się ujebało, że mogą czegoś wymagać. Wymagać czegoś to mogę ja, który karnet mam runda w rundę od 13 lat.
|
I tutaj wypada zakonczyc rozmowe ponieważ o finansach wiesz tyle co ja o astrologii...