fialo napisał(a):

|
Wymagać czegoś to mogę ja, który karnet mam runda w rundę od 13 lat.
|
Oczywiście tylko Ty możesz czegokolwiek wymagać

Ja bym na Twoim miejscu zażądał z tego powodu udziału z zyskach i dożywotniego krzesełka na stadionie.
A co mnie obchodzi ile lat chodzisz na Wisłę? I co Cie obchodzi ile chodzą inni. To decyduje o statusie społecznym? I tak jesteśmy pod anonimowymi nickami na forum więc wybacz, to są argumenty na poziomie przepychających się dzieci w przedszkolu o to który z ich rodziców więcej zarabia.
Jeśli wciąż sądzisz, że poprzez pisanie na forum kogokolwiek zmobilizujesz do pójścia na mecz to gratuluję wiary w utopie.
Wisła owszem, ma długi, ma problemy z płynnością, jednak wciąż to marka TOP 3 w Polsce i wszelkie badania temu dowodzą. Wg raportu deloitte budżet w 2014 roku mieliśmy 3 w lidze.
WG raportu EY zajęliśmy 4 miejsce:
W klasyfikacji finansowej rankingu biznesowego Wisła Kraków zajęła szóste miejsce. W porównaniu do poprzedniej edycji krakowianie poprawili swoją pozycję o trzy oczka. Biała Gwiazda w 2014 roku osiągnęła 32,8 mln PLN przychodów. Jest to wynik o 7% lepszy niż rok wcześniej i daje klubowi czwarte miejsce w tej kategorii przy średniej ligowej na poziomie 28,4 mln PLN.