Wyświetl pojedynczy post
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2015, 11:37
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Schopenhuer od siedmiu boleści . Biedna dziecina nie może przeżyć że stała się publicznym pośmiewiskiem i wymyśliła sobie, że wyjdzie z tej pożałowania godnej sytuacji z przytupem: uwolni się od niewygodnych pytań kwestionując wiarygodność polemisty (a swoją drogą co wspólnego ma kibicowanie danej drużynie z systemem emerytalnym? czy jeśli propozycje zmian zostaną zgłoszone przez kibica powiedzmy Legii będą z założenia niewarte rozważenia komplety absurd). Metoda którą sam Schopenhauer uznał za godną tylko "tchórzy i konfabulantów". I tak sam sobie wystawił cenzurkę: dobry materiał na kapusia (i pewnie stąd to skojarzenie z policją).
A jeśli chodzi o mój wiślacki staż to tłumaczenie się z niego przed takim króliczkiem jak Ty, było by mnie więcej tym samym czym tłumaczenie się profesora przed studentem. Zwyczajnie żenujące. Umówmy się możesz się ponownie zgłosić gdy licznik wyjazdów dobije Ci do setki.
Sprawdziłeś sobie policjancie-profesorze w kartotece na ilu wyjazdach byłem?

Poza tym czy ja Twoją propozycję uznaję za niegodną rozważenia?

A kto się ze mnie śmieje oprócz waszego obozu niepodległościowego, panie posterunkowy?

"możesz się ponownie zgłosić" - kolejna naleciałość z pracy widzę. A na którą komendę się mam zgłosić na to przesłuchanie?