|
Bardzo mi podpadl Moskal po meczu z Ruchem takie odpuszczanie pucharu to skandal bo nie walczymy o mistrzostwo że trzeba oszczędzać zawodników.Lech I Legia grają jeszcze w pucharach a nie odpuszczaja tego żeby mieć świeżych zawodników na Ligę.Zwłaszcza że mecz z Lechem u nas to była by duża okazja na wysoką sprzedaż biletów a przy obecnej ich formie awans.Jeżeli dalej Kazimierz będzie trenerem Wisły to nie spodziewajcie się że teraz zaczniemy wygrywać i wszystko będzie fajnie jestem przekonany że po tej rundzie będziemy mieli najwięcej remisow i miejsce 6-7
Piast czy Ruch a nawet zydki mając owiele gorsza kadrę mają wysokie miejsce.Nie poradzilismy sobie z fatalnym Górnikiem wygraliśmy z Lechem który by w tym momencie przegrał z Termalica a Legia jak Legia spielismy się i pokazaliśmy że coś tam umiemy
Mecz z Lechią to taki sprawdzian co naprawdę możemy a Lechia jak i Górnik zaczęli fatalnie w tym sezonie i na kim nie zbierać punktów jak nie na nas kolejna bramka stracona w końcówce i zmiana Popovicia przy takim wyniku żeby człapał a nie bardziej Szybkiego zawodnika jak Crivalero to też robi swoje.Zacznie się tak jak ze Smuda kiedy odpuscilismy puchar totalna kompromitacja tutaj Kazia.Lubię go i szanuję,myślałem że jednak mu się uda coś ugrać ale 1.21 punkta na mecz to jest gorzej niż fatalnie
|