Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2015, 14:43
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wybacz, ale to obciąża trenera. Ma na boisku gości z doświadczeniem i jajami, a całość pruje się praktycznie co mecz.

Nie chcę głowy Moskala, ale od początku sezonu bardzo nie podoba mi się to co widzę. Jeśli faktycznie ma przyjść dobry trener i stać nas na niego - byłbym raczej za. Dobry trener nie będzie "ogrywał" Czekaja czy Buchalika [...]
Nie stać nas na drugiego napastnika, a będzie nas stać na kolejnego trenera... i to jeszcze DOBREGO!
Wolfy nie poznaję Cię:?... zawsze uważałem Cię za realistę.

[...] A Moskal co osiągnął, żeby go z nimi porównywać? [...]
Jak na razie jeszcze meczu nie przegrał. Mało tego w 5 kolejkach, które swobodnie można określić mianem hardcorowych (pokonał MP, zremisował na stadionie viceMP, nie wtopił z innowiercami choć tym razem to oni byli faworytami), zdobył 7 pkt.

[...] Rozumiem, że wiślak, ale nie przeginacie trochę? [...]
Mam dokładnie odmienne odczucie.

[...] Poza tym u Moskala jest powtarzalność jeżeli chodzi o frajerskie tracenie bramek i straty punktów. Raz czy dwa to mógłby być przypadek, ale tu - to jest reguła.
Tutaj się zgodzę i to jest do poprawy. Drużyna zbytnio się cofa po zdobyciu bramki, obrońcy i pomocnicy słabo kryją przy stałych fragmentach gry. Niestety, ale coraz więcej błędów popełnia Głowa, coraz słabiej gra Brożek (a może inaczej... coraz mniej Mu się chce). Wina piłkarzy, a raczej Ich wieku i braku pełnowartościowych zmienników, a zarazem konkurencji w zespole (choć tutaj wprowadzanie młodych się kłania).
Wprost do Kazka miałbym jedną pretensję, aby wykorzystywał wszystkie zmiany (szczególnie w końcówce meczu, kiedy prowadzimy jedną bramką) i wprowadzał młodych (Kuczak, Marszalik, Żemło).
Odpowiedz cytując