Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2015, 13:13
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
1.Tabela pokazana przez bódynia to fikcja bo nie uwzględnia podziału na grupę mistrzowską i spadkową (inaczej gra się Legią niż z Bełchatowem).

2. Mam w pamięci te remisy z ubiegłego sezonu i jak mnie to wku...ało w tym sezonie oprócz feralnej Lechii tego nie ma a wręcz przeciwnie to my ciśniemy.

3. Wyraźny spadek formy emerytów tj. Głowy i Brożka którzy dużo dawali w ubiegłym sezonie.

4. Teraz fajnie jest mówić że pozytywne wyniki z Legią i Lechem Craxą to nic a przypomnieć Wam jak trzęśliśmy dupą przed tymi spotkaniami.

5. Przypomnijcie sobie co mówiliście po meczu z Legią - przez tydzień tak wiele się zmieniło ?(remis z Lechią która ponoć zagrała najlepszy mecz w sezonie PP nie liczę bo żeby grać w PP to trzeba mieć kim grać )

6. Może zamiast zmieniać trenera lepiej kupić z dwóch zawodników

Reasumuj zwalnianie teraz Moskala to głupota. Minimum czasu jaki musi być mu dany to do przerwy na reprezentację a tak na prawdę to co najmniej jeszcze 5 meczów.
Podpisuję się pod tym rękami i nogami.. 1906% poparcia dla Kazika!
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."