Temat
:
[V Kolejka] WISŁA Kraków - LECHIA Gdańsk, 16 sierpnia, godz. 18:00.
Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
#
99
16.08.2015, 20:42
Drozd
napisał(a):
Tak Moskal im każe
.
Po prostu Brożek traci każdą piłkę i trzeba wracać to lepiej cały czas stać z tyłu i liczyć, że się wybronimy. Taki pieprzony minimalizm. Zresztą podobno na nic innego nas nie stać to w czym problem...
Ajax wyszedłeś na leszcza i jeszcze pyszczysz. Gdyby nie czarny Lechia mogłaby najwyżej kupę strzelić mimo naszego odwalania pańszczyzny. Więc się nie ośmieszaj bo po 10 minutach powinno być pozamiatane,
a nie było bo naszym celem jest 6 miejsce, a nie mistrzostwo.
AA to taka tajna taktyka twoim zdaniem
Twierdzisz że Moskal specjalnie każe tracić frajerskie bramki w końcówkach żeby nie mieć mistrza
A wolny z 25 metrów to niczym karny! Oczywiście słupka w końcówce nie widziałeś bo ten słupek wałczył o 6 miejsce czy coś tam
Masz rację ja wyszedłem na leszcza a ty doskonale wiesz co się dzieje w klubie i jaka to genialna taktyka. Chyle czoła przed twoim geniuszem i przenikliwością.
Wcale nie przewidziałem przed meczem jak to się skończy.
Tak przy okazji twoim zdaniem ziemia jest płaska? Wydaje mi się że tak i bardzo proszę o długi wykład dlaczego tak jest
Jesteś mega zabawny pisz więcej lecę po piwko i popcorn.
Niestety nasza ofensywa po raz kolejny frajersko traci bramkę brak koncentracji i złe ustawienie w obronie po raz tysiąc pięćset trzydziesty czwarty to jest wina trenera niestety.
Ale Moskala nie ma co zwalniać bo nie bardzo wiem kogo za niego mielibyśmy zatrudnić może jak w końcu zacznie wyciągać wnioski to zaczniemy wygrywać a nie liczyć punkty stracone w końcówkach z drużynami które są aktualnie chłopcami do bicia w naszej lidze. To jest inteligenty człowiek musi pojąć że to nie pech tylko nasza defensywa jest zawsze o krok za późno. I trzeba mocno nad tym pracować plus zacząć ćwiczyć autobus w polu karnym jeśli chcemy dowozić wyniki. Dobrze, że mamy Cierzniaka to coś nam uratuje chłop przynajmniej.
Ajax
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do Ajax
Odwiedź stronę domową użytkownika Ajax!
Znajdź inne posty napisane przez Ajax