Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2015, 20:42
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tak Moskal im każe .

Po prostu Brożek traci każdą piłkę i trzeba wracać to lepiej cały czas stać z tyłu i liczyć, że się wybronimy. Taki pieprzony minimalizm. Zresztą podobno na nic innego nas nie stać to w czym problem...

Ajax wyszedłeś na leszcza i jeszcze pyszczysz. Gdyby nie czarny Lechia mogłaby najwyżej kupę strzelić mimo naszego odwalania pańszczyzny. Więc się nie ośmieszaj bo po 10 minutach powinno być pozamiatane, a nie było bo naszym celem jest 6 miejsce, a nie mistrzostwo.
AA to taka tajna taktyka twoim zdaniem Twierdzisz że Moskal specjalnie każe tracić frajerskie bramki w końcówkach żeby nie mieć mistrza A wolny z 25 metrów to niczym karny! Oczywiście słupka w końcówce nie widziałeś bo ten słupek wałczył o 6 miejsce czy coś tam

Masz rację ja wyszedłem na leszcza a ty doskonale wiesz co się dzieje w klubie i jaka to genialna taktyka. Chyle czoła przed twoim geniuszem i przenikliwością.
Wcale nie przewidziałem przed meczem jak to się skończy.

Tak przy okazji twoim zdaniem ziemia jest płaska? Wydaje mi się że tak i bardzo proszę o długi wykład dlaczego tak jest

Jesteś mega zabawny pisz więcej lecę po piwko i popcorn.

Niestety nasza ofensywa po raz kolejny frajersko traci bramkę brak koncentracji i złe ustawienie w obronie po raz tysiąc pięćset trzydziesty czwarty to jest wina trenera niestety.

Ale Moskala nie ma co zwalniać bo nie bardzo wiem kogo za niego mielibyśmy zatrudnić może jak w końcu zacznie wyciągać wnioski to zaczniemy wygrywać a nie liczyć punkty stracone w końcówkach z drużynami które są aktualnie chłopcami do bicia w naszej lidze. To jest inteligenty człowiek musi pojąć że to nie pech tylko nasza defensywa jest zawsze o krok za późno. I trzeba mocno nad tym pracować plus zacząć ćwiczyć autobus w polu karnym jeśli chcemy dowozić wyniki. Dobrze, że mamy Cierzniaka to coś nam uratuje chłop przynajmniej.
Odpowiedz cytując