|
Raz, że Cierzniak mógł się zachować lepiej w dwóch z sytuacji, które doprowadziły do goli dla Lechii.
Dwa, Brożek musi usiąść na ławie, choć na jeden mecz. Ostatnio mu to zrobiło dobrze, może teraz też tak będzie. Zamiennika mamy i widać to po dzisiejszym meczu. Dobra gra Jankesa. Chciałbym go zobaczyć w napadzie. W pierwszej połowie, póki miał siły wyglądało to dobrze.
W pierwszej połowie imponował mi Boguś. Dużo walki i był wyjątkowo przydatny.
Nie ma co też się oszukiwać najlepszy w naszych szeregach Donek. Gościowi ewidentnie chce się bardziej niż innym. Chłopak z całkowitych peryferii świata football'u, a gra(mimo wszystkich swoich taktycznych błędów, choć i tak poprawił się w tej kwestii) świetnie. Fizycznie(wyskok!) i wolicjonalnie nie ta liga. Mam takie śmieszne wrażenie, że gość jest za głupi, żeby wyczaić, że w tej lidze nie trzeba się aż tak starać, żeby być uważanym za dobrego zawodnika. Takie Deja vu mam. Od czasów Uche nie mieliśmy skrzydłowego z takim wyskokiem.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|