Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2015, 19:43
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Alez wahania nastrojów. Po amice euforia i wsparcie Moskala. A dziś..... jazdaaaaa.

Mecz wygrany ewidentnie przez legie. Tak przez legie, która wystawiła dziś 3 osobowy skład. Coś czuje, że Piast za tydzień ma przesrane. Niestety, ale odbieranie punktów legii w tej lidze to skandal i trzeba płacić za to wysoką cene. Wisła odebrała 2 pkt ległej więc pzpn odebrał te 2 pkt Wiśle.

Pierwsza bramka dla mnie trochę na konto Cierzniaka. Był zasłonięty, ale piłka była uderzona słabo i blisko bramkarza.
Druga bramka ewidentnie Jovicia, który zamiast pokryć wolnego Haraslina to poleciał za Burym kryć... no właśnie nie wiem kogo.
Trzecia bramka sędziego, gdyż faulu ja tam nie widziałem. Ale obejrze powtórki żeby się upewnić.

Z mojej perspektywy faul w ostatniej akcji był, ale na Donaldzie. Nawet Arek, który nie jest jakiś wybuchowy aż eksplodował i prawie zaj*bał kwiatkowskiemu.
Ba, po meczu nawet podszedł do tego debila Moskal i coś mu dług tłumaczył. Czarny debil wyglądał, jakby miał w pamięci przystawiony mu do głowy pistolet i wiedział, że nie może rozsądnie odpowiedzieć. Moskal na zakończenie tylko machnął ręką, zniesmaczony.
Ciekaw jestem, czy ktoś z klubu coś na ten temat chociaż piśnie.

Aha i mam dosyć tych wszystkich dyżurnych na forum, którzy szukają byle okazji by dop...lić Kazikowi.
Naprawdę to już niesmaczne.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując