|
Alez wahania nastrojów. Po amice euforia i wsparcie Moskala. A dziś..... jazdaaaaa.
Mecz wygrany ewidentnie przez legie. Tak przez legie, która wystawiła dziś 3 osobowy skład. Coś czuje, że Piast za tydzień ma przesrane. Niestety, ale odbieranie punktów legii w tej lidze to skandal i trzeba płacić za to wysoką cene. Wisła odebrała 2 pkt ległej więc pzpn odebrał te 2 pkt Wiśle.
Pierwsza bramka dla mnie trochę na konto Cierzniaka. Był zasłonięty, ale piłka była uderzona słabo i blisko bramkarza.
Druga bramka ewidentnie Jovicia, który zamiast pokryć wolnego Haraslina to poleciał za Burym kryć... no właśnie nie wiem kogo.
Trzecia bramka sędziego, gdyż faulu ja tam nie widziałem. Ale obejrze powtórki żeby się upewnić.
Z mojej perspektywy faul w ostatniej akcji był, ale na Donaldzie. Nawet Arek, który nie jest jakiś wybuchowy aż eksplodował i prawie zaj*bał kwiatkowskiemu.
I nie można też zapomnieć o super aktorach z Lechii, którzy dziś pięknie grali. Z całym szacunkiem do Lechistów, ale takie zachowania to frajerstwo w czystej postaci. Wiadomo, każdy chce pomóc drużynie, ale w niektórych sytuacjach nawet nie dotknięci padali jakby ktoś walnął ich łopatą w łeb.
Ostatnio edytowane przez TS&ZKS : 16.08.2015 o godz. 19:42.
|