Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2015, 14:21
fialo napisał(a):Wyświetl post
Pajaca to sobie poszukaj u siebie w domu, nie powinno to zająć dużo czasu.

"Lepszy kibic odwrócony" S1mone i reszta .......i dużo głupot ale to przebiło wszystko. Tak sobie teraz tłumaczysz to, że kisisz swoją nawiedzoną dupę w domu jak Wisła gra? To już nie spisek masoński i zamach terrorystyczny na Twoją tożsamość w postaci Karty Kibica? Właśnie przez takich jak Ty, którzy siedzą przed monitorami Wisła jest tam gdzie jest.

Co do meczu w PP poszły absurdalnie duże kwoty z różnych stron świata na over 2.5, było to jedno z najgrubiej granych zdarzeń w tym dniu na świecie. Przypadek? Mnie to daje do myślenia.

Nie chce mi się kłócić z kościołem pt. "jesteśmy zajebiści, mamy świetnych piłkarzy". Spoko, macie prawo do takiej oceny. Ci świetni piłkarze nie wygrywają nawet 25% meczów w jakich grają. W tym sezonie wygrali jeden. Na wyjeździe nie wygrali od roku. Roku, ....a. Jesteśmy najlepsi!

I żeby byla jasność. Nie ma w tym żadnej winy Kazia Moskala. Z drużyny złożonej z przeciętniaków wyciska co się da.
Tu akurat myślę, że lepszy trener mimo wszystko byłby w stanie wyciągnąć więcej czego dobrym dowodem są w tej chwili niestety pejsy.
Ale oczywiście to wyjście na finansową prostą i stworzenie trwałych podstaw jest w tej chwili najważniejszą sprawą, po jej załatwieniu będzie można pomyśleć jak się odbić i wrócić na swoje miejsce..
Skład ogólnie rzecz biorąc wydaje się być słabszy szczególnie w ofensywie niż w poprzednim sezonie - samotny-coraz starszy Brożek, nie ma nikogo na miejsce Stępińskiego, nie widać wśród pozyskanych gracza o potencjale i charakterystyce Stilica..
Dalej pomoc - dzięki Mące nie tęsknimy za Dudką i Ostoją, notujemy też progres na bramce.
Ogólnie jednak moim zdaniem potencjał zespołów z przedostatniego (zwłaszcza) i ostatniego sezonu był większy niż obecnie i gdyby sytuacja klubu była zdrowa one spokojnie zdobyłyby pucharowe miejsce.
@Drozd Zasady gry z kk są jakie są, w tym kontekście mówisz- nie chcę chodzić na stadion na mecze Wisły. To zrozumiałe. Z drugiej strony to że takie podejście nie zbliża Wisły do spłaty długów i załatwienia np. kogoś kto zastąpiłby albo zagrałby z jedynym napastnikiem to też zapewne wiesz.
Ostatnio edytowane przez arti : 16.08.2015 o godz. 15:06.
Odpowiedz cytując