Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2015, 21:48
Mam nadzieję, że Moskal nie zmęczył graczy pierwszego składu przed meczem ligowym, skoro oddał go walkowerem wystawiając DWÓCH niepewnych gości na środku obrony.

Trochę dziwi, że wystawiliśmy środek obrony na poziomie niższej ligi, a z drugiej strony dość mocno obstawiliśmy pomoc i atak. Generalnie średnio rozumiem kazanie zasuwać Jovicowi, Urydze i Crivellaro przez cały mecz skoro środek obrony, pozycja na której się najmniej piłkarze męczą jest obstawiany przez za przeproszeniem gołodupców.

Każdej drużynie gra się 2 x trudniej jak nie ma pewnych stoperów. To jest niejako podstawa gry i jestem przekonany, że jakby grał Rysiek u boku jednego z młodych (chociaż Czekaja ciężko nazwać młodym) to by to wyglądało zupełnie inaczej. Jak jest dyrygent defensywy, to ten drugi może być młody i niedoświadczony.
I żeby nie było, dla mnie PP jest mniej ważny, wcale nie zależało mi żebyśmy próbowali go zdobyć. Martwi mnie tylko mecz z Lechią i dziwi to, że skoro odpuszczamy kluczowy środek obrony to dlaczego eksploatujemy gości, którzy być może będą w weekend wybiegać w pierwszym składzie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.08.2015 o godz. 21:52.
Odpowiedz cytując