Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2015, 07:47
Nie wiem czy było wiec wklejam, SE:
http://sport.se.pl/pilka-nozna/ekstr...sy_659487.html

Cytat:
MINUSY
Wisła topiona przez sędziów (Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:1)
Teoria spiskowa dziejów. Legia z Wisłą gra w dwunastu. Dosłownie. I nie chodzi tutaj o wsparcie pubiczności, a o sędziów. Panowie z gwizdkiem w ostatnich spotkaniach obu ekip trzymają poziom. Mylą się konsekwentnie, ale tylko na korzyść jednej drużyny. Legioniści od czterech meczów z "Białą Gwiazdą" regularnie mogą liczyć na pomoc panów z gwizdkiem.
A to spalony Orlando Sa - akurat niezauważony - a to ręka Michała Żyry - znowu niezauważona - a to jeszcze zbyt szerokie bary Jakuba Rzeźniczaka w "szesnastce" - jak w niedzielę, oczywiście, to zaskoczenie, niezauważone. Wiślacy w Warszawie mogą się poczuć jak w radomskim MPK. Regularnie ktoś ich okrada.
A potem dziwią się w stolicy, że "cała Polska widziała". No widziała, co inni mają poradzić. Telewizory wyłączyć? Antenę przestawić?
Aż zaskoczony jestem takim jasnym postawieniem sprawy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując