|
Chetnie spasuje tylko sprostuje kolejnny raz bo ZNOW nie zrozumiales. Gdzir napisałem ze od 6 lat kibicuje? Napisałem ze od 6 lat nie opuscilem meczu a nie ze wtedy zacząłem. To ze wczesniej nie bylem na kazdym meczu nie oznacza ze nie kibicowalem Wisle. Pierwsze mecze na Wisle zaliczylem okolo 2000 roku. I to ze nie uwazam Boguskiego za goscia ktory ma umiejętności na Wisle nie zmienia sie i mysle ze sie nie zmieni. 1 dobry mrcz na 10 slabych to dla mnie za malo. I nie chodzi o jezdzenie po gosciu ale o ocene tego jak wyglada na boisku a nie calowanie go w du*e za to ze jest Wislakiem i strzelił 2 bramki lechowi. Wislakow jest sporo w kadrach juniorskich czy w Wisle II ale to nie daje jeszcze pewnego miejsca w skladzie i pewnej oceny na plus po meczu. Dla mnie decyduje to co sie dzieje na boisku do oceny meczu. A szacunek poza sportem to inna sprawa. Jednak w meczu patrze na to co zawodnik daje druzynie, a nie czy duzo biega i chce ale nie moze/nie potrafi.
Wiec swoje przechwalki wsadz sobie i soro jest glupio odpowiadac to czlowiek inteligentny by tego nie robil. Ty to zrobiles.....
Ostatnio edytowane przez TS&ZKS : 10.08.2015 o godz. 04:51.
|