Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2015, 23:58
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
(...)Nie znamy się( na szczęście) wiec nie oceniaj kto jest jakim kibicem bo pewnie na R22 to cie w zyciu nawet nie było.(...)
Meczu na R22 nie opuscilem od 6 sezonów, a na wyjazdy jezdze w miare możliwości. Nie każde, ale staram się na większość. i uwierz mi nie chodze na mecze aby ogladac Rafała Messie-ego Boguskiego, aby go anty-dopingować jako antykibic A wręcz przeciwnie. Często licze na to ze go nie będę musiał ogladac.
6 sezonów nie robi na mnie żadnego wrażenia, z Wisłą jestem dużo dłużej od Ciebie bo leci mi już druga dziesiątka. Może nie chodzę tak często jak kiedyś i jakbym chciał sam, ale wiążę się to ze specyfiką mojej pracy. Także takie żenujące przechwałki sobie zawiń w papierek i wsadź w cztery litery, bo aż głupio się to czyta i równie głupio na to odpowiada.

Ty generalnie jesteś do niego mocno uprzedzony i każdy mecz w jego wykonaniu oceniasz przez pryzmat tego, że uważasz go za beznadziejnego piłkarza. Trochę żenujące, że ktoś kto chodzi na Wisłę dłużej może tak podchodzić do gościa, który jakby nie było jest Wiślakiem a nie tylko numerem na koszulce. Spasujmy jednak, bo szkoda zaśmiecać to forum.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 10.08.2015 o godz. 00:02.
Odpowiedz cytując