|
Jak my jesteśmy w kryzysie i zgrywamy nowy skład a Legia ma zniszczyć ( po raz kolejny ))) tą ligę to ja zaczynam się obawiać, że na końcu sezonu znów odwalimy szopkę i olejemy ostatnie kolejki. No chyba, że nastąpiła zmiana planów i jednak chcemy tych pucharów.
Wynik sprawiedliwy, głównie za sprawą parodystów z Legii. Sędzia im ze trzy okazje wykłada a tu dupa. Rzeźniczak powinien wylecieć bo owszem w drugiej sytuacji z ręką miał ją przy ciele ale tak się wychylił, że miał szczęście i mu nic w kręgosłupie nie .......nęło.
Cierzniak potwierdził, że jednak potrafi bronić. Może nie wyciągał czegoś specjalnego ale jakoś kolejny raz dziwnie się czułem nie srając po gaciach przy byle jakim dośrodkowaniu w nasze pole karne.
Fajny ten początek ligi - dwa teoretycznie najtrudniejsze mecze za nami i 4 punkty. Oby tylko ze słabszymi grali tak samo.
PS O karnego do Boguskiego mam najmniejsze pretensje - kto do ....y nędzy go do niego wyznaczył? Inna sprawa, że skąd wiemy co by było gdybyśmy go jednak strzelili? Tak miało być )))
Ostatnio edytowane przez rafkur : 09.08.2015 o godz. 19:19.
|