Drozd napisał(a):

Co za koleś...
Nie ustawione tylko pod wpływem propagandy, wiesz dlaczego przysięgli w stanach są odcięci od mediów? Po to właśnie żeby nie głosować pod jej wpływem, a wychwalanie Cierzniaka rozpoczął już Skorża co podłapała reszta. Zwłaszcza że z punktu widzenia PR, który im dla nas gorszy tym dla rywali lepiej tłumaczenie naszego sukcesu dniem konia bramkarza jest bardzo wygodne.
A co do Boguskiego, jestem pewny że inny by do tej piłki nie doszedł, Boguski wystartował w kierunku bramki długo zanim Brożek dotknął piłki. Czy zrobił by tak jego zastępca? To Ty się przy tym upierasz, udowodnij.
|
No to masz swojego mistrza swiata.....
Tak, tak masz racje. Myśle że ten karny to wina właśnie tego przegranego plusa kolejki. No ale co tam, strzelił 2 amice wiec może zje*ać na legii. Nie jego wina, tylko całego świata i pewnie układu gwiazd.
Ja nie mam cie co udowodnić bo nie wiem ABSOLUTNIE co zrobilby ktoś inny. Ale ty wiesz co by było wiec to chyba ty powinieneś udowodnić

Ja nie jestem jasnowidzem. Ale ty już widocznie tak skoro wiesz ze na 100% byłby gdzieś indziej. Wiec nwm co ci mam udowodnić? To ze nie wiem gdzie byłby jego zastepca? No będzie ciężko bo nie wiem jak można udowodnić niewiedze :/ No ale t pewnie masz dowody ze tam nie byłoby go skoro jesteś taki pewny.....