Kazimierz Moskal napisał(a):
|
Dwa ostatnie mecze z Legią pokazały, że nie mamy się czego obawiać. Z Legią możemy grać jak równy z równym i to też powinno być dla nas jakimś sygnałem, żeby jechać tam bez żadnych obaw, a wręcz przeciwnie - pojechać bojowo nastawionym. Wiadomo, że trzeba walczyć, bo bez walki - tylko samymi umiejętnościami - ciężko jest zdobywać punkty, ale myślę, że stać nas na to, aby połączyć jedno i drugie. Walka i agresywność, ale też umiejętności, które mamy.
|
Nie ukrywam, że takie podejście Kazika mnie, jako kibica niezmiernie cieszy. W końcu mamy trenera, który w przeciwieństwie do Smudy nie boi się powiedzieć, wprost, że w każdym meczu niezależnie od klasy i aktualnej formy prezentowanej przez rywala walczymy o zdobycie trzech punktów. Z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że Moskal, to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Każdy wynik przywieziony z Warszawy przyjmę z pokorą i zrozumieniem. Trzy punkty są jak najbardziej w naszym zasięgu. Oby w tym spotkaniu szczęście nam sprzyjało tak, abyśmy mogli je zdobyć.
WISEŁKO NASZA KOCHANA WYGRAJ TEN MECZ WTEDY ZNÓW TRZY PUNKTY BĘDZIESZ MIEĆ!