Regan, bardzo dobry post

Widzę, że myślimy podobnie.
Ja nie wiem jakim trzeba być kretynem, żeby polemizować z wyimaginowanym przez siebie punktem widzenia swojego rozmówcy, zamiast odnieść się do rzeczywistej treści wypowiedzi.
Dlatego komentarze kolegi ABGwislakABG i kolegi siemsena sprawiają, że coraz bardziej tracę wiarę w rasę ludzką.
PS. W piłkę grałem. Tak się składa, że byłem bramkarzem. Nic wielkiego, parę sezonów w seniorach, potem już czasu nie było przez interesy. A klasowy klubik. Niestety nie miałem warunków na nic lepszego (179 wzrostu), a i też nigdy nie podchodziłem do tego za poważnie
Dodam też, że nie rozumiem jak możecie się cieszyć, że akurat Cierzniak dostał plusa kolejki, a nie Boguś. To tak jak byśmy sami przyznawali, że Lech nas zdominował, tylko że bramkarz tyłek uratował.A tak wcale nie było - Lech nie był od nas wcale mocniejszy. Przyznawanie naszemu bramkarzowi takiej nagrody sugeruje, że uważają, że byliśmy słabsi i tylko dzięki bramkarzowi wyszliśmy obronna ręką. Naprawdę tak uważacie? Bo moim zdaniem Lech stworzył sobie gorsze sytuacje od nas w tym meczu, był mniej konkretny niż my. Pismakom warszawskim jest na rękę czarny pijar w stosunku do nas, więc po głębszym przemyśleniu wybranie Radka na piłkarza kolejki ma jednak sens. Przynajmniej z tej strony.